fbpx

Bevrachter

Zoek jij een nieuwe uitdaging in de binnenvaart en ben je een echte doorzetter? Dan hebben wij de baan voor jou! Wij zijn opzoek naar een bevrachter die beschikt over een goede dosis leergierigheid, spontaniteit en flexibiliteit.

WIE ZOEKEN WIJ?

Als bevrachter ben je eigenlijk de tegenpartij van de vervrachter. Je huurt het schip in van de vervrachter om goederen te vervoeren. Hiervoor stel je een overeenkomst met een prijsafspraak en bepaalde voorwaarden, de zogenaamde bevrachtingsovereenkomst. Als bevrachter ben je dus verantwoordelijk voor het vervoeren van de goederen die een haven binnenkomen. Je moet dus wel zorgvuldig te werk gaan om te zorgen dat alles op de juiste plek terecht komt en er niks fout gaat. Voor bevrachter kun je geen specifiek diploma halen. We zoeken iemand met voldoende motivatie en doorzettingsvermogen en een affectie met de scheepvaart, bij voorkeur binnenvaart. Samen zorgen we dat je het vak bevrachter helemaal onder de knie krijgt.

WAT BIEDEN WIJ?

  • Marktconform salaris op basis van ervaring en kennis;
  • Flexibele werktijden;
  • Een fijn inwerktraject waarbij je alles leert over het vak en ons bedrijf;
  • Een tijdelijk contract met zicht op een vaste aanstelling;
  • Lunch van de zaak;
  • Gratis parkeren voor de deur;
  • Leuke uitjes en een actieve personeelsvereniging;
  • Vrijdagmiddag sluiten we de week goed af met je collega‚Äôs;
  • Werken bij een internationaal familiebedrijf met uitzicht over de maas.

SOLLICITEREN

Ben je enthousiast geworden en wil je graag meer weten? Neem dan snel contact met ons op!

Mitchel van de Graaf
0031 (0)180 487 120
mgraaf@vdgm.nl

Bedrijfsprofiel

Van de Graaf & Meeusen is een (h)echt familie bedrijf, actief als transportbedrijf in de binnenvaart met een eigen vloot van schepen en duwbakken. Van de Graaf & Meeusen is opgericht in 1994 en ons toonaangevend kantoor, welke dit jaar wordt gerenoveerd, is gevestigd in Ridderkerk met een prachtig uitzicht over de Maas.

Bekijk onze openstaande vacatures

ZZP Kapitein & ZZP Afloskapitein

ZZP Kapitein & ZZP Afloskapitein

Wil jij een nieuwe uitdaging aangaan in de binnenvaart en ben jij een doorzetter in hart en nieren? Dan hebben wij de perfecte vacature voor jou! Wij zijn namelijk op zoek naar een ZZP Kapitein en ZZP Afloskapitein met ervaring in de duwvaart.

ZZP Stuurman(nen)

ZZP Stuurman(nen)

Ben jij een ervaren Stuurman op zoek naar een nieuwe uitdaging in de duwvaart? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Technische dienst

Technische dienst

Zoek jij een nieuwe uitdaging in de binnenvaart en ben je op zoek naar een afwisselende baan? Wij zijn opzoek naar een medewerker technische dienst die beschikt over een goede dosis leergierigheid, spontaniteit en flexibiliteit.