fbpx

Bevrachtingen

Van de Graaf en Meeusen is uw partner als het gaat om bemiddeling tussen verladers en vervoerders voor goederenvervoer over de Europese binnenwateren. Wij vervoeren al jarenlang met onze eigen duwbakken en inzet van particuliere schepen, goederen over water voor diverse opdrachtgevers in binnen- en buitenland. Omdat Van de Graaf en Meeusen gebruik kan maken van zowel eigen materieel als inzet van particuliere schepen, kunnen wij u een vervoersgarantie aanbieden. Daarnaast heeft het goederenvervoer over water de minste invloed op de leefomgeving waardoor wij mede invulling geven aan het realiseren van de duurzaamheidsdoelstellingen van onze klanten.

Hieronder een ‘kleine greep’ over wat wij vervoeren:

Bulkgoederen: kolen, erts en allerlei andere grondstoffen.
Derivaten: sojaschroot, maispellets of palmschroot.
Bouwstoffen: zand, grind en grond.
Granen: tarwe, gerst en mais.
Recyclingmaterialen: metaalschroot en granulaten.
Stukgoederen: coils, big bags en cellulose.

Particulier Initiatief Logistieke Samenwerking (PILS)

Ten behoeve van onze bevrachtingsafdeling binden wij schippers exclusief aan ons door onder andere hun te financieren middels het financieringsbedrijf Particulier Initiatief Logistieke Samenwerking BV (PILS BV), waardoor wij de dienstverlening richting onze opdrachtgevers nog verder kunnen waarborgen.

Transportovername

Ons bedrijf kan uw transport(en) en de daarbij behorende risico’s van de fluctuerende markt overnemen. Wij nemen uw transportzorgen op ons zodat u zich kunt concentreren op uw professie. U hoeft enkel uw logistieke wensen en zorgen bij ons ervaren team van bevrachters neer te leggen. Deze mensen zijn goed opgeleid en hebben ervaring in de binnenvaart. Daarnaast zijn zij altijd op de hoogte van de veranderingen in de markt en de daar bijbehorende tarieven en staan dagelijks in contact met verladers in binnen- en buitenland. Al naar gelang van de partijgrootte, goederensoort en vaargebied voeren wij uw transport uit met particuliere motorschepen of met duwbakken van onze eigen vloot.

Particulieren

Ook als particulier schipper/eigenaar bent u bij van de Van de Graaf en Meeusen aan het juiste adres. Wij proberen voor u de passende lading te vinden tegen daarbij behorende prijs. Tevens kunnen wij uw schip aanbieden bij diverse opdrachtgevers die actief zijn door heel Europa. Onze rol is die van intermediair tussen aanbieder en ontvanger en vice versa.

 

Bevrachtingsactiviteiten worden aangestuurd door Arjan Gloudi, Jaap van Vliet, Marianne van der Vliet en Mitchel van de Graaf in Ridderkerk.
Telefoon: +31 (0)180 487120
bevrachtingen@vdgm.nl

aantal duwboten

aantal duwbakken

Bij Van de Graaf en Meeusen staat veiligheid, milieu en efficiëntie centraal bij alle takken van onze dienstverlening. Hierin proberen wij zo goed mogelijk op de hoogte te blijven van de actuele wet- en regelgeving die van ons gevraagd wordt. Daarnaast worden wij elk jaar gecontroleerd door de overkoepelende instanties waarvoor wij gecertificeerd zijn. Wij zijn in het bezit van: ISO 9001:2015, GMP+ Kust- en Binnenvaart, NIWO (Afvalstoffen), Gecertificeerd leerbedrijf.