fbpx

Expertise in bevrachtingen

Als pioniers in goederenvervoer over de Europese binnenwateren verbindt Van de Graaf en Meeusen met trots verladers en vervoerders. Door de combinatie van onze eigen duwbakken en particuliere schepen vervoeren we een breed scala aan goederen voor diverse partners, zowel in Nederland als in België. Kiezen voor ons betekent kiezen voor betrouwbaarheid, duurzaamheid en een gegarandeerde service.

Ons Transportportfolio:

Hoogwaardige producten: kool en food
Bulkgoederen: kolen, erts, en diverse grondstoffen
Derivaten: sojaschroot, maispellets, raapschroot en palmschroot
Bouwmaterialen: zand, grind en grond
Granen: tarwe, gerst en mais
Recycling: metaalschroot en granulaten
Stukgoederen: coils en big bags
Kunstmesten: witte kunstmesten door voor- en nabehandeling omtrent transport van onder andere Ammonium Sulphate

Speciale partnerschap: particulier initiatief logistieke samenwerking (PILS)

Onze toewijding aan topkwaliteit dienstverlening is onderstreept door het Particulier Initiatief Logistieke Samenwerking (PILS) BV. Door te investeren in schippers versterken we onze bevrachtingsafdeling. Hiermee waarborgen we niet alleen voortdurend de kwaliteit van onze diensten, maar bieden we ook een grotere vervoersgarantie.

Transportovername

Laat ons de risico’s van fluctuerende marktomstandigheden voor u managen. Vertrouw op ons ervaren bevrachtingsteam en onze eigen vloot om uw transportbehoeften vlekkeloos te regelen, zodat u zich volledig kunt richten op uw kernactiviteiten.

Diensten voor particuliere schippers

Of u nu een individuele schipper of eigenaar bent, Van de Graaf en Meeusen verzekert u van optimale service. Wij verbinden u met de juiste lading en potentiële opdrachtgevers door heel Europa, en fungeren als uw vertrouwde tussenpersoon in de transportwereld.

Contact ons bevrachtingskantoor

Neem contact op met Arjan Gloudi, Jaap van Vliet, Marianne van der Vliet, Michiel Smit of Mitchel van de Graaf in Ridderkerk.

+31 (0)180 487 120
bevrachtingen@vdgm.nl

aantal duwboten

aantal duwbakken

Van de Graaf en Meeusen hecht groot belang aan veiligheid, milieu en efficiëntie in alle aspecten van onze dienstverlening. Wij blijven up-to-date met de laatste regelgeving en zijn trots op onze certificeringen, waaronder ISO 9001:2015, GMP+ Kust- en Binnenvaart, en NIWO (Afvalstoffen).