fbpx

Over Van de Graaf & Meeusen

Nederland, strategisch gelegen aan de Rijn en de open zee, heeft eeuwenlang gefungeerd als een knooppunt voor het aan- en afvoeren van goederen. Havens zoals Rotterdam, Amsterdam, Antwerpen, Terneuzen en Vlissingen zijn cruciale schakels tussen zeevaart en binnenvaart. De zeevaart voert voornamelijk grondstoffen aan, terwijl half- en eindproducten veelal voor export bestemd zijn. In dit proces speelt de binnenvaart een essentiële rol in het voor- en natransport naar diverse Europese landen.
Vooral goederen zoals kolen, ertsen, veevoedergrondstoffen, staalproducten, kunstmest en bouwmaterialen zijn uitermate geschikt voor binnenvaarttransport. Van de Graaf & Meeusen is op twee manieren actief: het aanbieden van transportdiensten aan particuliere scheepseigenaren en het runnen van een rederij met een omvangrijke vloot. Of het nu gaat om snelle leveringen, tijdelijke opslag of beide: Van de Graaf & Meeusen staat garant, altijd ondersteund door ons 24/7 bereikbare en deskundige team.
“Van de Graaf & Meeusen is een vooraanstaande speler in de hedendaagse transportsector, met specialisatie in massa-bulkgoederen en actief in Nederland, België, Frankrijk en Duitsland.”

Missie

We streven naar continue verbetering en innovatie, zowel binnen onze bestaande vloot als door te investeren in duurzame technologieën en nieuwe transportmogelijkheden. Dit doen we om een blijvende band met onze huidige en toekomstige klanten en werknemers te waarborgen, en om de nalatenschap van Van de Graaf & Meeusen te beschermen en voort te zetten in lijn met de visie van de oprichters.

Visie

Ons doel is om de meest vooraanstaande particuliere binnenvaartrederij van Nederland en België te zijn. We streven ernaar onze klanten volledig te ontzorgen door hun goederen snel, efficiënt en kosteneffectief te vervoeren. Tegelijkertijd leggen we steeds meer nadruk op duurzaamheid, wat onder meer blijkt uit onze milieuvriendelijke initiatieven via ons dochterbedrijf Green & Moving en ons commitment aan milieuvriendelijk onderhoud van onze vloot.