fbpx

Technische dienst

Zoek jij een nieuwe uitdaging in de binnenvaart en ben je op zoek naar een afwisselende baan? Wij zijn opzoek naar een medewerker technische dienst die beschikt over een goede dosis leergierigheid, spontaniteit en flexibiliteit.

Wie zoeken wij?

In deze functie bij de technische dienst ben je de lijm tussen duwvaartplanning, de bemanning op de (werk)schepen en de werfbeurt voor de boot of bak. Jouw team streeft ernaar dat de vloot altijd in orde is. Dat de planning en bemanning aan boord altijd uit kan gaan van een werkende duwboot en duwbakken die 100 procent in orde zijn. Je adviseert en stuurt de bemanning aan op wat te doen bij kleine technische storingen. Je adviseert de directie over een revisie die ingepland moet gaan worden, je stuurt de eigen technische dienst en technisch leveranciers aan.

We zoeken iemand met voldoende motivatie en doorzettingsvermogen en affiniteit met de scheepvaart, bij voorkeur binnenvaart, en techniek. Ervaring is een pré.

Wie zijn wij?

Van de Graaf & Meeusen is opgericht in 1994 en ons toonaangevend kantoor, welke dit jaar wordt gerenoveerd, is gevestigd in Ridderkerk met een prachtig uitzicht over de Maas. Van de Graaf & Meeusen is een (h)echt familie bedrijf. Onze kracht ligt in de actieve werksfeer en de jarenlange ervaring. Wij bieden je een informele en gezellige werksfeer met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Wij blijven uitbreiden, groeien, om onze ambities verder vorm te geven.

Wat bieden wij?

  • Marktconform salaris op basis van ervaring en kennis;
  • Flexibele werktijden;
  • Een fijn inwerktraject waarbij je alles leert over het vak en ons bedrijf;
  • Een tijdelijk contract met zicht op een vaste aanstelling;
  • Lunch van de zaak;
  • Gratis parkeren voor de deur;
  • Leuke uitjes en een actieve personeelsvereniging;
  • Vrijdagmiddag sluiten we de week goed af met je collega’s;
  • Werken bij een internationaal familiebedrijf met uitzicht over de maas;
  • Optie voor een auto van de zaak na proefperiode of bij vast contract.

Solliciteren

Ben jij de kandidaat die wij zoeken? Dan nodigen wij jou graag uit om te solliciteren! Jouw sollicitatie, voorzien van CV en motivatie kun je richten aan info@vdgm.nl.

Voor eventuele vragen kun je contact opnemen op het telefoonnummer 0180-487 130.

Bedrijfsprofiel

Van de Graaf & Meeusen is een (h)echt familie bedrijf, actief als transportbedrijf in de binnenvaart met een eigen vloot van schepen en duwbakken. Van de Graaf & Meeusen is opgericht in 1994 en ons toonaangevend kantoor, welke dit jaar wordt gerenoveerd, is gevestigd in Ridderkerk met een prachtig uitzicht over de Maas.

Bekijk onze openstaande vacatures

Kapitein

Kapitein

Ben jij klaar om het roer over te nemen en een nieuwe uitdaging aan te gaan in de binnenvaart? Heb je een passie voor varen en ben je een doorzetter in hart en nieren? Dan is dit jouw kans! Van de Graaf & Meeusen, een vooraanstaand familiebedrijf in de binnenvaart, zoekt een ervaren kapitein met expertise in de duwvaart.

ZZP Kapitein & ZZP Afloskapitein

ZZP Kapitein & ZZP Afloskapitein

Wil jij een nieuwe uitdaging aangaan in de binnenvaart en ben jij een doorzetter in hart en nieren? Dan hebben wij de perfecte vacature voor jou! Wij zijn namelijk op zoek naar een ZZP Kapitein en ZZP Afloskapitein met ervaring in de duwvaart.

ZZP Stuurman(nen)

ZZP Stuurman(nen)

Ben jij een ervaren Stuurman op zoek naar een nieuwe uitdaging in de duwvaart? Dan zijn wij op zoek naar jou!