fbpx

ZZP Kapitein & ZZP Afloskapitein

Wil jij een nieuwe uitdaging aangaan in de binnenvaart en ben jij een doorzetter in hart en nieren? Dan hebben wij de perfecte vacature voor jou! Wij zijn namelijk op zoek naar een ZZP Kapitein en ZZP Afloskapitein met ervaring in de duwvaart.

ZZP Stuurman(nen)

Ben jij een ervaren Stuurman op zoek naar een nieuwe uitdaging in de duwvaart? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bevrachter

Zoek jij een nieuwe uitdaging in de binnenvaart en ben je een echte doorzetter? Dan hebben wij de baan voor jou! Wij zijn opzoek naar een bevrachter die beschikt over een goede dosis leergierigheid, spontaniteit en flexibiliteit.

Duwvaart planner/disponent

Zoek jij een nieuwe uitdaging in de binnenvaart en ben jij graag aan het puzzelen? Dan zijn we op zoek naar jou! Wij zijn opzoek naar een duwvaart planner/disponent die beschikt over een goede dosis leergierigheid, spontaniteit en flexibiliteit.

Technische dienst

Zoek jij een nieuwe uitdaging in de binnenvaart en ben je op zoek naar een afwisselende baan? Wij zijn opzoek naar een medewerker technische dienst die beschikt over een goede dosis leergierigheid, spontaniteit en flexibiliteit.

Administratief medewerker

Ben jij opzoek naar een parttime baan als administratief medewerker bij een mooi familiebedrijf in de binnenvaart, dan zij wij opzoek naar jou! Nieuwsgierig geworden? Lees snel verder of solliciteer direct.