fbpx

ZZP Kapitein & ZZP Afloskapitein

Wil jij een nieuwe uitdaging aangaan in de binnenvaart en ben jij een doorzetter in hart en nieren? Dan hebben wij de perfecte vacature voor jou! Wij zijn namelijk op zoek naar een ZZP Kapitein en ZZP Afloskapitein met ervaring in de duwvaart.

WIE ZOEKEN WIJ?

Als kapitein op onze duwboot ben jij de spil van het team aan boord. Jouw verantwoordelijkheden omvatten niet alleen het veilig vervoeren van de lading, maar ook het aansturen van het team aan boord.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van contact met stuwadoors en terminals en dient de duwboot zowel aan de buiten- als binnenzijde onderhouden te worden.

Goede communicatie is voor jou essentieel. Je weet op een duidelijke manier te communiceren met collega’s op kantoor, leveranciers en klanten, zowel in het Nederlands, Duits als in het Engels.

WAT BIEDEN WIJ?

  • Marktconforme vergoeding;
  • Dagen garantie per maand in overleg;
  • Een constructieve samenwerking;
  • Eventueel werken in systeem in overleg;
  • Vrije kost en reizen.

SOLLICITEREN

Ben jij de ervaren kapitein waar wij naar op zoek zijn? Reageer dan snel en wie weet verwelkomen wij jou binnenkort aan boord!

Kees Telgen of Leon Prince
0031 (0)180 487 130
hr@vdgm.nl

Bedrijfsprofiel

Van de Graaf & Meeusen is een (h)echt familie bedrijf, actief als transportbedrijf in de binnenvaart met een eigen vloot van schepen en duwbakken. Van de Graaf & Meeusen is opgericht in 1994 en ons toonaangevend kantoor, welke dit jaar wordt gerenoveerd, is gevestigd in Ridderkerk met een prachtig uitzicht over de Maas.

Bekijk onze openstaande vacatures

Kapitein

Kapitein

Ben jij klaar om het roer over te nemen en een nieuwe uitdaging aan te gaan in de binnenvaart? Heb je een passie voor varen en ben je een doorzetter in hart en nieren? Dan is dit jouw kans! Van de Graaf & Meeusen, een vooraanstaand familiebedrijf in de binnenvaart, zoekt een ervaren kapitein met expertise in de duwvaart.

ZZP Stuurman(nen)

ZZP Stuurman(nen)

Ben jij een ervaren Stuurman op zoek naar een nieuwe uitdaging in de duwvaart? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Technische dienst

Technische dienst

Zoek jij een nieuwe uitdaging in de binnenvaart en ben je op zoek naar een afwisselende baan? Wij zijn opzoek naar een medewerker technische dienst die beschikt over een goede dosis leergierigheid, spontaniteit en flexibiliteit.