fbpx

ZZP Stuurman(nen)

Ben jij een ervaren Stuurman op zoek naar een nieuwe uitdaging in de duwvaart? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een ZZP Stuurman met een basis patent. Ervaring in de duwvaart is een pré, maar geen vereiste. Je zal werken in een schema van 7 dagen op, gevolgd door 7 dagen af. Wij geven de voorkeur aan kandidaten met duwvaart ervaring.

Wat bieden wij?

Wij bieden een constructieve samenwerking met urengarantie per periode (in overleg). Daarnaast krijg je vrije kost en vrij reizen.

Solliciteren

Ben je geĂ¯nteresseerd in deze positie en klaar om je aan te sluiten bij ons dynamische team? Wij horen graag van jou!

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Leon Prince via prince@vdgm.nl of Kees Telgen via telgen@vdgm.nl. Je kunt ons ook bellen op +31 (0) 180 487130.

Wij kijken ernaar uit om van je te horen!

Bedrijfsprofiel

Van de Graaf & Meeusen is een (h)echt familie bedrijf, actief als transportbedrijf in de binnenvaart met een eigen vloot van schepen en duwbakken. Van de Graaf & Meeusen is opgericht in 1994 en ons toonaangevend kantoor, welke dit jaar wordt gerenoveerd, is gevestigd in Ridderkerk met een prachtig uitzicht over de Maas.

Bekijk onze openstaande vacatures

Kapitein

Kapitein

Ben jij klaar om het roer over te nemen en een nieuwe uitdaging aan te gaan in de binnenvaart? Heb je een passie voor varen en ben je een doorzetter in hart en nieren? Dan is dit jouw kans! Van de Graaf & Meeusen, een vooraanstaand familiebedrijf in de binnenvaart, zoekt een ervaren kapitein met expertise in de duwvaart.

ZZP Kapitein & ZZP Afloskapitein

ZZP Kapitein & ZZP Afloskapitein

Wil jij een nieuwe uitdaging aangaan in de binnenvaart en ben jij een doorzetter in hart en nieren? Dan hebben wij de perfecte vacature voor jou! Wij zijn namelijk op zoek naar een ZZP Kapitein en ZZP Afloskapitein met ervaring in de duwvaart.

Technische dienst

Technische dienst

Zoek jij een nieuwe uitdaging in de binnenvaart en ben je op zoek naar een afwisselende baan? Wij zijn opzoek naar een medewerker technische dienst die beschikt over een goede dosis leergierigheid, spontaniteit en flexibiliteit.